Frama Shoe

Over dit project

Frama Shoe is al sinds 1955 een gevestigde waarde in Ieper en omstreken op vlak van schoenen en accessoires voor damesheren en jeugd.

De rijke geschiedenis van de zaak wordt ook op de website belicht. Op de “Over ons” pagina krijgt de bezoeker een reis doorheen de jaren door middel van een fotopresentatie & tijdlijn met het verhaal van de zaak.

 

Geert & Patricia van Frama Shoe staan op persoonlijke begeleiding in de winkel bij de keuze van het gepaste model & de ideale maat voor optimaal comfort. Toch waren ze op zoek naar een manier om ook online hun aanbod aan het grote publiek te tonen. Een webshop was daarbij geen behoefte omdat er dan immers niet langer sprake is van de persoonlijke begeleiding waarvoor Frama Shoe garant staat.

 

Petasos maakte daarom een website waarop elke merk z’n plekje krijgt & de nieuwste collecties worden getoond via fotoalbums. De nieuwste kiekjes kunnen zelf door Patricia worden opgeladen op de website met behulp van de iPad. Uitleg over hoe foto’s op te laden via de website werd gegeven door middel van persoonlijke begeleiding & een op maat gemaakte handleiding.

 

Het resultaat is een website die steeds up-to-date is met prachtig beeldmateriaal, zodat u steeds op de hoogte bent van de nieuwste modetrends in de schoenwereld. Neem vooral zelf een kijkje op de site!

Regio

Ieper

Datum
Categorie
Mode
Tags
Fotoalbum