Schoenmaker, blijf bij je leest

Schoenmaker, blijf bij je leest

U kunt perfect een gedetailleerde handleiding, een gereedschapskist & alle benodigde onderdelen kopen om uw eigen wagen in elkaar te knutselen... Echter, hoeveel leken kent u die dit proberen en erin slagen om een fraai ogende wagen te creëren die bovendien goed functioneert? Exact...

Waarom is dit niet vanzelfsprekend?

  1. Ten eerste zit u met een tijdsbeperking. Een wagen is er nodig om u zich wilt transporteren. U wilt zich niet bekommeren met het zelf vooraf monteren van het vervoersmiddel.
  2. Daarnaast is er expertise mee gemoeid. U kunt aan gedetailleerde plannen geraken om uw wagen te
    produceren. Ook de materialen bemachtigen is geen mission impossible. Toch zult u de wagen niet zo snel & zo goed zult maken als de doorwinterde auto expert.
  3. Onderhoud is ook een niet te miskennen factor. Auto's gaan stuk & moeten hersteld worden of moeten preventief onderhouden worden om zich veilig & doeltreffend te kunnen verplaatsen.

Deze analogie gaat met veel andere zaken op. U hebt het recept bemachtigd van een wereldberoemde chef? Mooi zo. Toch zal het gerecht wellicht nog 100x beter smaken indien het bereid wordt door de masterchef himself. Tandpijn? Geen probleem. Koop gewoon een tang en trek die pijnlijke tand. Een nieuwe livingtafel nodig? Wat hout, nagels, een zaag en klaar is kees.

Het is helaas niet allemaal zo makkelijk.

Ook voor het creëren van een website is dit niet anders. Hoewel het 100% mogelijk is om uw eigen website te creëren via tal van tools zoals Wix, Squarespace, Weebly... is er een stijle leercuve die kostbare tijd zal consumeren die u zo broodnodig hebt om in uw zaak te spenderen. Enkel u kent uw zaak en uw metier ten gronde.

Ook wij kennen ons vak. Het is ons beroep om uw zaak digitaal te positioneren en dit gaat verder dan het technisch samenflansen van enkele pagina's en deze online plaatsen. Wij zijn niet enkel de web developer, maar helpen u als digitale consultant met het digitale uithangbord van uw zaak.

Als digitale consultant maken wij het verschil door:

  • Het creëren en/of toepassen van een huisstijl en het digitaal aanwezig maken van deze huisstijl.
  • Op maat gemaakte functionaliteiten voor uw zaak: reservaties voor een restaurant, online bestellen voor een webshop, fotogalerijen voor uw reeds gerealiseerde projecten...
  • Goede inhoud op uw website waardoor u goed scoort op zoekmachines en bezoekers graag terugkeren naar uw webstek. Door inhoud en beeldmateriaal gekozen met gevoel, intelligentie & indien nodig, een vleugje humor creëren we betrokkenheid van uw klanten met uw zaak.
  • Een langdurige relatie met de nodige flexibiliteit waarbij u weet dat u ook terechtkan bij uw web developer wanneer uw zaak evolueert & u nieuwe prangende behoeftes heeft.

 

Kortom: in deze dure tijden probeert iedereen (terecht) elke euro tweemaal om te draaien. De verleiding om zelf enkele uren of dagen voor de computer te spenderen om een website in elkaar te knutselen is groot. Echter, onze knowhow gaat verder dan het technische luik. Wij zoeken samen met u naar oplossingen, brainstormen over digitale strategieën & maken een analyse van uw business. Uw website is in vele gevallen de eerste indruk die de klant krijgt met uw zaak. Zorg ervoor dat deze zijn doel niet mist en laat ons u hierbij helpen als digitale bondgenoot.

Tags:
Bart Ostyn
info@petasos.be

Ik ben Bart, een expert in website ontwerp die gedreven KMO’s en grotere bedrijven helpt om een succesvolle digitale voetafdruk te creëren. In tegenstelling tot m’n concurrentie, combineer ik technische vaardigheden met een haarfijn & fraai ogend design & investeer ik in lange termijn relaties met m’n klanten.