Vanwaar komt de naam Petasos?

Vanwaar komt de naam Petasos?

Als gevleugelde helm werd de Petasos het symbool van Hermes, de Griekse mythologische boodschapper der goden. Hermes is de zoon van de oppergod Zeus en de bergnimf Maia. Met zijn gevleugelde sandalen en helm - de Petasos - was hij de snelste van alle goden waardoor hij, als enige van de Olympische goden tussen het rijk der doden, mensen en goden kon reizen. Met dat unieke talent kon hij vlot boodschappen verspreiden tussen mens en god. Door dat dichte contact met de mensheid was Hermes gegeerd als vriend van de mens en verspreider van kennis.

Het internet is de moderne boodschapper van de mens. Net zoals Hermes met zijn Petasos verspreidt het internet razendsnel nieuws. Internet kan inspireren, kennis bijbrengen en mensen samenbrengen.

Petasos helpt u dan ook graag om de kracht van het internet te benutten om uw waardevolle boodschap te verspreiden en uw zaak in contact te brengen met de medemens door middel van een snelle en performante website.

Tags:
Bart Ostyn
info@petasos.be

Ik ben Bart, een expert in website ontwerp die gedreven KMO’s en grotere bedrijven helpt om een succesvolle digitale voetafdruk te creëren. In tegenstelling tot m’n concurrentie, combineer ik technische vaardigheden met een haarfijn & fraai ogend design & investeer ik in lange termijn relaties met m’n klanten.