BiBaBoe-Gifts

Over dit project

Verwacht u binnenkort een baby? Is er een geboorte of moet u naar een babyborrel, doop, verjaardagsfeest of huwelijk? Dan bent u bij BiBaBoe-Gifts aan het juiste adres!

 

Joyce Brunfaut, zaakvoerster van BiBaBoe-Gifts, doet steeds haar uiterste best om haar klanten leuke en originele geschenkjes te bieden. Tot op heden gebeurde dit vaak via haar FB pagina, aangezien haar vroegere website niet volledig naar haar wens was. Vandaar dat Petasos de kans kreeg om deze website opnieuw te redesignen.

 

Petasos hield hierbij volgende doelen voor ogen:

  • Een website die naadloos aansluit bij de huisstijl van BiBaBoe-Gifts.
  • Een volledig responsieve website, die dus geschikt is voor smartphone, tablet & desktop.
  • Joyce biedt haar klanten tal van personalisatiemogelijkheden & tijdens de bestelprocedure kunnen klanten Joyce heel wat feedback geven. Daarom is het voor deze website niet makkelijk om een volledige webshop oplossing te implementeren. Toch zijn we op zoek gegaan naar een manier om de bestelprocedure zowel voor de klant als voor Joyce gebruiksvriendelijker te maken. Waar vroeger gewerkt werk met ongestructureerde bestelmailtjes van de klant, werkt BiBaBoe-gifts nu met gestructureerde bestelformulieren die de klant helpen om de verschillende keuzes te maken tijdens de personalisatie. Deze worden per mail verzonden naar Joyce, waarna zij vervolgens verdere informatie kan vragen of geven aan de klant.
  • Beeldmateriaal is tijdens het kiezen van de geschenkjes van groot belang. Op de nieuwe website zijn een 600-tal foto’s opgeladen in albums & worden ook een groot aantal foto’s automatisch van de FB pagina van BiBaBoe-Gifts gehaald, bijvoorbeeld alle foto’s op de “Inspiratie” pagina. Wanneer Joyce in haar FB album een nieuwe foto plaatst, dan wordt deze ook automatisch op de website gepost.
Datum
Categorie
Geschenken
Tags
Bestelformulier, Integratie met sociale media, Webshop, Website redesign